Community Shield nederlag till Chelsea är PSG tröja Neymar Jr inte en dålig sak eller accelererad gjorde Bell

Även gjorde först, men Chelsea förlorade så småningom till Arsenal i straffar, missade finalen Community Shield mästare, om inte denna sommar uppvärmning match Kina rad har Chelsea två gånger förlorade mot Arsenal i loppet på tiden var förra säsongens FA-cupfinalen 1-2 nederlag.

Detta spel, men Chelsea är ett parti avancerade bollen, men i fallet med ett tiotal människor var motståndare att binda leken, men från synpunkt på scenen för att kontrollera situationen, men det är bara ligan förra säsongen, femte Arsenal. Match, var Chelsea ägo 46%, är fyra skott platt, även om med motståndaren, men de andra sju skott mindre än fyra gånger, och i antalet fouls, 12 fouls beväpnade män och mer än Chelsea fyra gånger.

Förutom närvaron av ytan nackdel, dvärgar Chelsea bänken. Eftersom Azar och Bakayoko skadade kan inte spela, så Chelsea bänk i detta spel, mer erfarna konkurrens endast Morata och Rudiger två och som Mu Songda, Sverige tröja Kelly – Scott , Christensen och Boga är bara “göra upp” av valet, är det svårt att spela en roll avgörande ögonblick. I motsats Arsenal, men han satt på bänken och Giroux Walcott, men nya signering gjorde ett mål att binda leken, glöm inte, två centrala Özil Arsenal och Sanchez, inte delta i tävlingen truppen.

Under 2014-15 säsongen har Chelsea vunnit ligatiteln, men det beror på efterföljande värvningar under sommaren Manchester United tröja barn överföringen ogynnsam, vilket resulterar i laget Lien-spelet förlorar strimma i 2015-16 säsongen, ranking ända till närheten av nedflyttning zonen, Meritorious tränare Jose Mourinho fick sparken halvvägs. Efter förra säsongen ledde laget att vinna, har Conti insisterat Mourinho att undvika mardröm av året, men Chelsea sommarens överföringen är fortfarande svårt att tillfredställande, men har infört Morata, Bakayoko, Rudy rutnät och Caballero, men det Sverige tröja är bara för att kompensera för Diego – vakant Costa, Matic, Terry och Begovic, och utöver detta Lan juni har inte någon verklig förstärkning.

Välsignelser i förklädnad Forest, Fu Xi katastrofen V, även om Chelsea förlorade Community Shield, men detta är bara en uppvärmning natur välgörenhetsgala, kanske detta nederlag, Blues höga laget verkligen medveten om problemet trots allt, de vill inte laget att återge mardröm 2015-16 säsongen, och för att undvika detta, det bara kan göra är att införa högkvalitativa förstärkningar.

Strax före Community Shield matchen Chelsea har iscensatt, Real Madrid har för avsikt att införa Welsh kung Bell. Sedan införandet av Real Madrid tröja barn Real Madrid Monaco geni böjd på rookie Muba Pei, positionen av den nya säsongen på Bernabeu Bell och kan inte garanteras, skulle Chelsea också vilja ta tillfället i akt att föra honom tillbaka till Premier League, Real Madrids president Florentino Perez enligt uppgift kommit överens om en 90 miljoner £ Bell kommer att sälja priser. Om Chelsea kan införa Bell, medan den belgiska kungen Azar, då lagets utsikter för den nya säsongen, Wei Mian ligan, ingen tvekan om det kommer att bli en större säkerhet.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.